Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re: Имам подобен проблем

Първоначално публикувано от rtfm
    Имам подобен проблем само че моита е дизелова като я запаля табото 30сек. на и гасне дурйа я на високи обороти но падне ли към 2000 започват рязко да падат и нещат да се качат и гасне. а паленето ми е трудно че не ми работи стартера. Има ли нщо като такова моторче на дизела или от каво друго може да е. Преди да станат студовете си беше наред.
    P.S.
    Не е от нафтата щото съм с ОМV Alpin diesel и на Алфата и на Астрата ама астрата си работи пък алфата неще.
    Би ли си променил подписа защото доколкото си спомням твойта е ТД а не ЖТД И с тоя алпин дизел можеш само замръзвания и проблеми да имаш
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми добре

Ми добре аз лесно ще си сменя подписа ама дали е TD или JTD съм го описал в темата за маховика!!! Та вапроса ми е има ли обяснени защо ми гасне. И незнам за нафтата ама на астрата и имам 2 удара в който ми я оценяват на пълна щета и работи добре пък алфата да неще ми е странно.
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
      Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Какви удари имаш в предвид?
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Mi

Казвам го като като вметка че е странно астрата ми е в много лошо състояние защото всичко по нея е правено а алфата видя малко студ и умря.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD
          Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: Mi

Първоначално публикувано от rtfm
            Казвам го като като вметка че е странно астрата ми е в много лошо състояние защото всичко по нея е правено а алфата видя малко студ и умря.
            А защо не я закараш във Вантотрейд да я погледнат и да ти кажат какво и е
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Трудно е

Ми незнам къде се намира.
              Не мога да стигна до там (където и да е) защото пали след 20-30 сек. губи обороти и гасне, но пък за сметка на това стартера не и работи и няма кука за дърпане отпред. Под капа4ката се оказа че я няма. МАй ще трябжа с репатрак да я карам.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Working...
              X